22

okt 2012

Zware cijfers voor Kesselt.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Het werd geen vrolijke zondagmiddag voor Kesselt. Na negentig minuten prijkte de zware 6-0 eindstand op het scorebord van Opitter. Door de zege heeft de thuisploeg nu ook acht punten.

Bij Kesselt veranderde er weinig aan de kern. De ziekenboeg bleef gevuld en Thewissen herviel in zijn oude blessure en is een poos buiten strijd. Het begin van de partij was nochtans niet onaardig. Smeets vuurde meteen een schot af, maar zag een gemaakt doelpunt gered door de thuisdoelman. Kesselt sprong niet altijd even zorgvuldig om met het balbezit, maar kwam er toch enkele keren uit en leek ook niet meteen in de problemen te geraken.

De thuisploeg kon wel enkele keren prikken, maar Lieveld keepte goed. Bij een nieuwe tegenstoot had hij geen verhaal, 1-0 voor de thuisploeg. Na een vlotte combinatie plaatste Roox de bal knap naar de verre hoek, maar zijn schot strandde op de lat. De ruststand was 1-0.

Ook na de pauze was het begin van Kesselt niet slecht, maar in minuut 54 volgde het kantelmoment toen Lieveld een doorgebroken aanvaller neerlegde in de zestien. Rood voor Lieveld en Kesselt met tien. Omdat Moresi bij de fase nog in de buurt was en de spits naar buiten uitweek, leek het een zware sanctie, maar de beslissing was onomkeerbaar. Een reservekeeper was er niet, waardoor Moresi de handschoenen aantrok. De penalty werd omgezet en nadien zakte de ploeg als een pudding in mekaar, met zware cijfers tot gevolg.

Kesselt: Lieveld, Moors, Moresi, Schouteden, Jans, Gielen, Roox, Theunissen (76′ Thijs), Smeets, Jorissen (78′ Geraerts), Nelissen.

Geel: Roox.
Rood: Lieveld.