16

sep 2013

Zure nederlaag voor Kesselt.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt verloor zaterdagavond onverdiend de derde partij van het seizoen. Diepenbeek won het spannende duel met 1-2. Volgende week maakt Kesselt de verplaatsing naar Rutten.

Coach Colla moest het doen zonder de zieke Pernet, vorige week tegen Rooierheide nog bij de uitblinkers. Lambrigts ging een rij achteruit, Smeets kwam in de aanval. In een evenwichtige eerste helft had Kesselt moeite om de bal in de ploeg te houden, maar waren er toch aardig wat kansen. Het openingsdoelpunt kwam echter op naam van de bezoekers, een schitterende pegel vloog staalhard de kruising in. Onbegonnen werk voor Lieveld, 0-1. Kesselt kwam via onder anderen Jans en Van Tilborg tot kansen, maar de gelijkmaker viel niet. Ook Gielen kon na corner zijn kopbal tweemaal niet kadreren. Diepenbeek toonde zich tussendoor ook, een fameus afstandsschot spatte uiteen op de lat.

Na de pauze nam Kesselt met veel enthousiasme de bovenhand en dat resulteerde snel in de gelijkmaker. Een gemeten voorzet van Peeters werd door Van Tilborg binnengeknikt. Diepenbeek moest achteruit, Kesselt kreeg kansen, maar die werden niet benut. Toen tien minuten voor het einde een bezoekende aanvaller na een gewonnen klutsduel alleen voor Lieveld kwam, stond de 1-2 op het bord. Opnieuw achtervolgen, maar de brandstoftank raakte stilaan leeg en de onzuiverheden stapelden zich op. Lambrigts kon een aflegger van Van Tilborg niet binnenduwen en in de slotminuut redde de Diepenbeek-doelman op miraculeuze wijze twee punten voor zijn team. Peeters knikte na een vrije trap perfect richting zijnet, maar met een geweldige kattensprong voorkwam de keeper een gemaakt doelpunt. Sneu voor Kesselt, dat vooral in de tweede helft een meer dan degelijke partij speelde.

Kesselt: Lieveld, Peeters, Grosemans, Gielen, Jans, Geurts, Moermans, Lambrigts, Loyens, Smeets, Van Tilborg.

Bank: Ferniani, Nelissen, Moors, Neven.