11

feb 2013

Steeds grotere degradatiezorgen.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zondagmiddag een slechte zaak gedaan in de strijd om het behoud. De ploeg van Jean-Paul Colla kreeg een bolwassing van de Turkse Rangers: 1-5. De concurrenten onderin wonnen wel, waardoor de kloof steeds groter wordt. Dichtste achtervolger Stokkem telt vijf punten meer.

Na de puntendeling van vorige week begon Kesselt met goede hoop aan het duel tegen de bezoekers uit Genk, maar die namen de eerste helft volledig in handen. Kesselt, ditmaal zonder Loyens en Cochet, kreeg geen voet aan de grond. Jorissen had bij 0-0 de beste kans voor Kesselt, maar kon niet binnenduwen. De bezoekers werden beloond voor hun aanvalslust, na een hoekschop werd de 0-1 binnengekopt. De 0-2 viel toen Kesselt een aanval slecht uitspeelde en op een dodelijke counter liep.

In de tweede helft volgde snel de 0-3 en konden de boeken definitief dicht. De 0-4 en 0-5 waren enkel voor de statistieken, net als de eerreddende strafschop van Moresi.

Kesselt: Lieveld, Moors, Moresi, Schouteden, Jans, Theunissen, Thijs, Gielen, Nelissen, Smeets, Jorissen.

Bank: Thewissen, Moermans en Neven.