21

jan 2014

Nederlaag in Biesen.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt blijft onderaan het klassement na een 3-2 nederlaag bij KMR Biesen. Er zat nochtans puntengewin in, maar de thuisploeg maakte de 1-2 achterstand ongedaan en ging erop en erover.

Kesselt moest het doen zonder aanvoerder Sven Jans, die vrijdagavond ongelukkig uitviel tijdens het zaalvoetbal. Hij is door een blessure aan de mediale band drie à vier weken buiten strijd.

Tijdens een gelijkopgaande eerste helft zonder grote kansen kwam Biesen met een gelukje op voorsprong. Lambrigts devieerde een corner ongelukkig in eigen doel en Kesselt moest achtervolgen. Biesen was baas in de beginfase, maar Kesselt nam geleidelijk het commando over en de gelijkmaker volgde. Opnieuw was het Lambrigts die opnieuw met een klutsbal scoorde, ditmaal in het juiste doel. Na een fraaie aanval over Loyens en Van Tilborg schoot Geurts de bal tegen Lambrigts, de bal week af en het was 1-1.

Kesselt begon beter aan de tweede helft en werd daarvoor beloond met een lekkere pot van Peeters. Op de rechterflank gooide Geurts na een knappe actie prima voor en Peeters schoot Kesselt met een omhaal op voorsprong. Voor Biesen het signaal om een tand bij te steken en de 2-2 bleef niet uit. De thuisploeg was beter en kwam op voorsprong, al werd de 3-2 uit buitenspelpositie gescoord. Biesen miste nadien nog enkele levensgrote kansen en Kesselt speelde alles of niets. Biesen moest achteruit en Peeters zag de gelijkmaker van de lijn gekeerd. Er vielen geen goals meer en door de puntenwinst van de concurrenten onderin wordt het nog meer zwoegen om enkele plaatsen te stijgen.