23

sep 2013

Mislukte competitiestart.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt verloor zondagmiddag met 2-1 op het veld van Rutten en mist met 3 op 12 zijn competitiestart. Er zat zeker meer in tijdens een sterke tweede helft, want kansen waren er voldoende, maar het overwicht werd niet omgezet in goals.

Net zoals tegen Rooierheide en Diepenbeek was er een (te) groot verschil tussen de eerste en tweede helft van Kesselt. Van de eerste helft werd niemand vrolijk: wel nog doelgevaar via Jans en Loyens, maar uiteindelijk een matig spelniveau: weinig druk, geen rust aan de bal en te veel onzuiverheden. Rutten prikte enkele keren en scoorde na corner de openingstreffer: 1-0.

Na de pauze was er wel de nodige gretigheid en pressing bij Kesselt. Daardoor kwam er meer balbezit en voetbal op de helft van Rutten, het overwicht resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Van Tilborg passeerde gezwind zijn tegenstrever en bracht strak voor, een Rutten-verdediger devieerde in eigen doel: 1-1. Een enthousiast Kesselt leek erop en erover te gaan, maar grote kansen werden niet afgewerkt en in de zone van de waarheid werd soms te lang getalmd in plaats van op doel te schieten.

Het venijn zat in de staart, toen vijf minuten voor affluiten een thuisaanvaller zich goed wegdraaide en de winning goal achter Lieveld schoot. 2-1 en boeken dicht.

Kesselt: Lieveld, Peeters, Grosemans, Gielen, Jans, Geurts, Moermans, Ferniani, Loyens, Van Tilborg, Lambrigts.

Bank: Nelissen, Leonaers, Neven, Smeets.