15

okt 2012

Louwel stopt Kesselt af.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Geen 9 op 9 voor Kesselt. De gedreven bezoekers uit Louwel wonnen met 2-4. Volgende week wacht Opitter.

Linksachter Jans was ziek en raakte niet speelklaar. Coach Bulen moest schuiven en bracht aanvoerder Thewissen, die enkele weken last had van de enkel, opnieuw in de ploeg. Kesselt startte met vertrouwen na de recente 6 op 6 en begon gezwind aan de wedstrijd.

Na amper vijf minuten werd het 1-0. Na een vlotte aanval belandde de bal bij Thewissen en die schoot goed binnen met links. De vreugde was echter van korte duur, want nog geen halve minuut na de aftrap werd het 1-1. Kesselt was nog niet bekomen van die gelijkmaker en gaf de 1-2 in geschenkverpakking weg. Een koude douche in nog geen vijf minuten.

Na de pauze had Kesselt twintig minuten lang voortdurend het balbezit en zat het op de helft van de bezoekers, maar dat resulteerde niet echt in uitgespeelde kansen. Louwel werd steeds gevaarlijker op de counter en Kesselt had geluk bij een niet gefloten strafschop na een overtreding op de pijlsnelle Knevels. Even later werd het toch 1-3 na een tegenstoot.

De partij leek gespeeld en Knevels deed met zijn derde van de avond de boeken helemaal dicht. Nelissen scoorde nog de 2-4.

Kesselt: Lieveld, Moors, Moresi, Schouteden, Nelissen, Gielen, Roox, Thewissen, Smeets, Theunissen, Jorissen (70′ Thijs).

Geel: Thijs.