2

nov 2012

Leider verslaat Kesselt.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft afgelopen zondag met 2-0 verloren bij Calcio Genk, de leider in derde provinciale. Kesselt speelde een meer dan degelijke partij en leek op weg naar minstens een gelijkspel, maar bleef met lege handen achter.

Door de afwezigheid van de zieke Martijn Moors kwam Steven Loyens, pas enkele dagen terug van twee maanden Japan, onmiddellijk in de basis. Tijdens de eerste helft had Calcio meer balbezit, maar tot uitgespeelde kansen kwam de thuisploeg niet. De beste mogelijkheden waren voor Kesselt. Nelissen kwam een teen te kort om binnen te duwen, Smeets zag zijn schot gered en kon schuin voor de doelman niet scoren.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. Kesselt bleef goed georganiseerd spelen, doelman Lieveld kende een rustige middag. Jans dweilde na een counter de flank af en legde na een sprint van zowat zeventig meter de bal panklaar voor de meegelopen Smeets. Die had de bal voor het binnenschuiven, maar zag zijn schot en een zeker doelpunt afgeblokt door een ultieme tackle.

Een kwartier voor het einde scoorde Calcio na een hoekschop de openingstreffer, de 2-0 viel na een tegenstoot toen Kesselt alles op de aanval zette. Jammer puntenverlies, want er zat veel meer in.

Kesselt: Lieveld, Moresi, Gielen, Schouteden, Jans, Loyens, Roox, Theunissen, Smeets, Jorissen, Nelissen.

Bank: Narings, Rogiers, Geraerts en Neven.

Geel: Jans.