21

nov 2012

Koploper wint in Kesselt.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Leider Genk VV heeft zondagmiddag de drie punten mee naar huis genomen. Een gehavend Kesselt wist behoorlijk weerwerk te bieden, maar was uiteindelijk een maatje te klein. De bezoekers wonnen met 1-3.

T1 Bulen kon allesbehalve op volle sterkte beginnen, want met Lieveld, Jans, Roox en Thijs werden nog maar eens vier spelers aan de afwezigenlijst toegevoegd. Genk kreeg het balbezit, maar Kesselt maakte het veld erg klein, waardoor de bezoekers moeilijk openingen konden vinden. Vantongelen, de vervanger van Lieveld, was alert bij enkele doorsteekballen.

Halverwege de eerste helft kon Jorissen de assist van Smeets niet binnenleggen en dat brak de thuisploeg wat later zuur op. Genk kwam op 0-1 toen Kesselt even met veel mensen voor de bal stond. Smeets zag nadien zijn vrije trap op de kruising belanden en Genk kon enkele halve kansen niet afmaken.

Na de rust volgde vrij snel de tweede bezoekende treffer en leek het boeken toe voor Kesselt. Jorissen zorgde in het slot echter opnieuw voor hoop toen hij in de rebound binnentikte: 1-2. Kesselt voelde dat een gelijkspel mogelijk was, maar op aangeven van de lijnrechter kreeg Genk een vrije trap op de rechthoek cadeau. Doelman Vantongelen zou bij een uittrap met zijn hand de zestien overschreden hebben. Genk twijfelde niet en alles was beslist: 1-3.

Kesselt: Vantongelen, Moresi, Gielen, Schouteden, Moors, Loyens, Narings, Theunissen, Smeets, Nelissen, Jorissen.

Bank: Geraerts, Moermans, Rogiers, Neven.

Geel: Smeets.