16

dec 2013

Kesselt zet opmars voort.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt is in the winning mood. Zaterdagavond ging kopploeg Kolmont voor de bijl, Gielen scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd en bezorgde Kesselt een uitstekende 9 op 9.

In een evenwichtige eerste helft vielen weinig kansen te noteren, al waren de beste mogelijkheden voor Kesselt. Jans kon schuin voor de doelman niet scoren en een kopbal van Gielen strandde op de lat. Kolmont stelde daar weinig tegenover en had moeite om het spel te maken. Eén halve kans werd naast geschoten, voor het overige kwam Kesselt niet in de problemen.

Ook in de tweede helft bleef de organisatie van Kesselt overeind. De voorsprong volgde toen een voorzet van Loyens afweek en de vrijstaande Gielen in het lege doel schoot (0-1). Kolmont moest komen, maar had te weinig creativiteit om kansen te creëren. Lieveld moest eenmaal al zijn kunnen tonen en ranselde de gelijkmaker knap uit de benedenhoek. In het slot had Kesselt geluk toen een keiharde kopbal tegen de lat ging, de overwinning was een feit.

Komende zondag gaat Kesselt tegen Rooierheide voor een 12 op 12 en een schitterend eindejaar.

Kesselt: Lieveld, Loyens, Peeters, Gielen, Jans, Ferniani, Moermans, Lambrigts, Nelissen, Geurts, Van Tilborg.

Bank: Keulers, Moors, Rogiers, Smeets.