2

dec 2012

Kesselt wint zespuntenwedstrijd.

Author: admin | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zondagmiddag een broodnodige en verdiende zege behaald tegen Eisden Sport. Het werd 2-0. Verdedigers Joris Moresi en Wim Gielen zorgden voor de doelpunten.

Na het gelijkspel tegen Kinrooi had Kesselt absoluut nood aan een overwinning om aansluiting te houden met de middenmoot. Coach Bulen moest Nelissen missen na zijn twee gele kaarten, Smeets kwam terug uit schorsing. Ook Thewissen was na lange tijd opnieuw bij de kern.

Kesselt was baas in de eerste helft en dreigde via Jans, Jorissen, Smeets en Gielen, maar kon het overwicht niet omzetten in een doelpunt. Eisden maakte weinig klaar, al bleef het opletten als de bezoekers counterden en rond de kooi van Lieveld verschenen.

Ook na de pauze had Kesselt de controle. Naarmate de tijd vorderde, kwamen er meer gaten. Na een vlotte aanval kon Loyens vrij inkoppen, maar hij kon de bal niet kaderen. Uiteindelijk viel de openingstreffer toch. Smeets stuurde de opgerukte Moresi tussendoor en die poeierde de 1-0 fantastisch in de kruising.

Enkele minuten na de goal ontstond er een discussie in de zestien van de bezoekers. Daarbij werden Smeets en de linksachter van Eisden, die zijn taak als slager uitstekend uitvoerde, naar de kleedkamers gestuurd. Uiteindelijk devieerde Gielen een vrije trap van Loyens tegen de netten. 2-0 voor Kesselt en nog eens een dansje rond de tafel.

Kesselt: Lieveld, Moresi, Gielen, Schouteden, Jans, Thijs, Roox, Loyens, Smeets, Theunissen, Jorissen.

Bank: Thewissen, Narings, Moors, Rogiers.

Rood: Smeets.