30

mrt 2013

Kesselt verliest wedstrijd van laatste kans.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt verloor namiddag de uiterst belangrijke wedstrijd in Stokkem met 3-2. Door de nederlaag moet Kesselt zich opmaken voor de eindronde voor dalers en wordt het zelfs nog achteruitkijken naar Rekem.

De uitstekende grasmat van Stokkem inspireerde Kesselt niet tot goed voetbal. In de eerste helft werd geen enkele kans afgedwongen. De thuisploeg kwam op voorsprong toen een afstandsschot precies in het zijnet ging en liet meermaals de 2-0 liggen. Ook na de rust begon de thuisploeg op de helft van Kesselt. Dat resulteerde in grote kansen, maar die werden onbegrijpelijk verkwanseld. Daardoor kon het nog steeds alle kanten uit en Kesselt profiteerde van de missers van Stokkem. Na een knappe rush van Jans, die in de tweede helft nadrukkelijk zijn stempel drukte en de beste man was bij Kesselt, duwde Smeets de 1-1 binnen.

Kesselt leek meer in de partij te komen, maar kreeg niet veel later een koude douche. Na een hoekschop verdween een dwarrelbal naast een verbouwereerde Lieveld: 2-1. Daardoor moest de ploeg van Colla opnieuw achtervolgen. Geen makkelijke opdracht, maar Cochet prikte enkele minuten voor affluiten met een prima doelpunt de 2-2 tegen de netten. Dat leek de eindstand te worden, maar omdat Kesselt alles naar voren gooide om de broodnodige zege te pakken, liep het alsnog op een dodelijke counter. In de slotminut viel de 3-2. Boeken toe.

Zonder enige discussie een verdiende overwinning voor Stokkem, al blijft Kesselt met een zuur gevoel achter door de late treffer.

Kesselt: Lieveld, Loyens, Gielen, Schouteden, Jans, Moors, Moermans, Smeets, Theunissen, Jorissen, Thewissen.

Bank: Cochet, Moors, Neven, Nelissen.