7

okt 2013

Kesselt verliest derby.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt blijft in het sukkelstraatje na 4-1 verlies in de derby tegen Lanaken. Overdreven cijfers, al creëerde Kesselt te weinig kansen om aanspraak te kunnen maken op een nieuwe zege.

Het talrijk opgekomen publiek kreeg bitter weinig te zien in de eerste helft. Nauwelijks doelgevaar of vlotte combinaties. De openingstreffer van de thuisploeg, die te makkelijk werd weggegeven, was het enige hoogtepunt tijdens 45 flauwe minuten.

Ook in de tweede helft konden beide ploegen niet overtuigen. De dubbele voorsprong kwam een beetje uit de lucht vallen, de 2-0 werd proper over Lieveld gelobd. Wedstrijd gespeeld, leek het, maar Smeets zorgde met een strak schot voor 2-1. Die treffer bracht opnieuw hoop en bij Lanaken nam de nervositeit toe. Kesselt gooide zowat alles naar voren, maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Kesselt speelde alles of niets, waardoor de thuisploeg nog enkele levensgrote kansen kreeg. Die werden eerst nog gemist, maar in het absolute slot vlogen twee ballen alsnog tegen het net.

In het slotkwartier en na de wedstrijd was er veel te doen over de arbitrage, daar blijven we kort over: Kesselt verloor zeker niet door de scheidsrechter, maar het mag wel eens stilaan gedaan zijn met die inconsequente manier van fluiten.

Kesselt: Lieveld, Peeters, Reweghs, Gielen, Jans, Moermans, Ferniani, Loyens, Van Tilborg, Geurts, Lambrigts.

Bank: Oosterbosch, Grosemans, Leonaers, Smeets.