26

nov 2012

Kesselt steelt punt in Kinrooi.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Een verzorgde pot voetbal was het allesbehalve, maar Kesselt heeft zondag toch een punt meegepakt uit Kinrooi. De thuisploeg kreeg veruit de beste kansen, maar werkte die niet af. Steven Loyens scoorde de 1-1.

Coach Bulen kon opnieuw beschikken over Jans, Roox, Thijs en Lieveld. Smeets was geschorst. De rest van de ziekenboeg is al het hele seizoen bekend. Kesselt speelde een draak van een eerste helft, waarin het voortdurend op eigen helft kampeerde en geen enkele kans bij elkaar gevoetbald kreeg. De openingstreffer hing in de lucht en die viel ook: 1-0 voor Kinrooi.

Vroeg in de tweede helft kreeg een thuisspeler een rode kaart na een fout op Thijs, maar na zestig minuten stond ook Kesselt met tien. Nelissen moest gaan douchen na twee erg betwistbare gele kaarten. Door de twee uitsluitingen werden de ruimtes aanzienlijk groter en kwam Kesselt, weliswaar zonder kansen af te dwingen, meer in de wedstrijd. Het niveau van de thuisploeg daalde, maar de lokale aanvallers wisten wel af en toe voor gevaar te zorgen. De stand bleef 1-0 tot een kwartier voor tijd. Jorissen stuurde Loyens tussendoor en die bleef kalm: 1-1 bij de eerste echte kans voor Kesselt.

Kinrooi kreeg op het einde nog drie grote kansen, maar de bal werd telkens van de lijn geveegd. Van goed voetbal was geen sprake, Kesselt mag blij zijn met een gelijkspel. Nu volgt het levensbelangrijke tweeluik tegen Eisden en Rekem.

Kesselt: Lieveld, Moresi, Gielen, Schouteden, Jans, Roox, Thijs, Theunissen, Loyens, Nelissen, Jorissen.

Bank: Moors J., Moors M., Moermans, Rogiers.

Geel: Roox.
Rood: Nelissen (2x geel).