Become a Viking

9

mei 2013

Kesselt start met 4-2 zege!

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt is goed aan de eindronde begonnen met een belangrijke overwinning tegen Verbroedering Lommel. De jongens van Jean-Paul Colla kwam nochtans tweemaal op achterstand, maar de ploeg toonde veerkracht en won met 4-2. Thewissen, Moresi, Jans en Smeets waren de doelpuntenmakers.

Jean-Paul Colla zat opnieuw met de handen in het haar. Enfin, hij krabde zich toch even over het hoofd toen Thijs niet speelklaar geraakte en ook Schouteden door stageverplichtingen moest afhaken. Thewissen kwam opnieuw in de basis, Rogiers werd rechtsachter.

De partij kon niet slechter beginnen voor Kesselt, de bezoekers kwamen snel op voorsprong. Thewissen zorgde voor de gelijkmaker door een afvallende bal binnen te peperen: 1-1. Kesselt opnieuw in de wedstrijd, maar niet voor lang, want ook de 1-2 werd veel te makkelijk weggegeven.

Toch ging Kesselt de kleedkamer in met een 3-2 voorsprong, want Moresi scoorde op strafschop de gelijkmaker en Jans kopte een gemeten voorzet van Loyens tegen de touwen. In de tweede helft waren de kansen schaars en de stevige duels amper te tellen. Smeets schoot een aflegger van Loyens tegen het net en bracht de 4-2 op het bord. Die voorsprong werd niet meer uit de handen gegeven. Moresi pakte in het slot nog twee gele kaarten, maar die zijn niet meer van belang door een eerdere schorsing.

Een belangrijke zege met nog drie wedstrijden voor de boeg. Er is nog niets binnen, ‘we Chel sea’ zei een wijs man gisterenavond toen het Europese voetbal ter sprake kwam. De grootste dikzakken van de ploeg vierden de winst nog in een nabijgelegen kebabtent, al gebruikten sommige spelers wel hun verstand door het bij een Jean-Paul Cola (mop van de dag) te houden.

Kesselt: Lieveld, Rogiers, Gielen, Moresi, Jans, Moors, Moermans, Loyens, Nelissen, Smeets, Thewissen.

Bank: Theunissen, Rondas, Neven.

Reageer

*