8

okt 2012

Kesselt pakt 6 op 6.

Author: admin | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft in Juve Maasmechelen na een aangename wedstrijd de tweede overwinning van het seizoen behaald. De uitslag werd 1-2. Door de 6 op 6 ziet het klassement er een stuk beter uit. De thuisploeg zette een slotoffensief in, maar Kesselt hield stand.

Coach Bulen begon met de elf spelers die tegen Stokkem voor de overwinning zorgden. In een leuke eerste helft toonde Juve dat het kan voetballen, maar ook Kesselt kreeg kansen. Schouteden schoot na een corner tegen de lat, er was grote twijfel of zijn bal de doellijn had overschreden, maar het bleef 0-0. Jans had een knappe solo in huis, Nelissen zag zijn schot gepareerd, Gielen schoot naast en de kopbal van Smeets werd gered.

In de tweede helft viel de 0-1. Jorissen maakte zich sterk in het duel en lanceerde Roox. Die bleef kalm en werkte met rechts af. Even later werd de voorsprong verdubbeld. Na een fout op Jans kreeg Kesselt een vrije trap toegewezen. Smeets schoot van aan de rand van de zestien meter hard in de verre hoek.

Juve maakte via een strafschop de aansluitingstreffer, maar verder kwam de thuisploeg niet. Ambiance en donderdag oesters en kaviaar van Eddy Bulen.

Opstelling: Lieveld, Moors, Moresi, Schouteden, Jans, Gielen, Roox (86’ Thijs), Theunissen, Smeets, Nelissen, Jorissen (78’ Thewissen).

Geel: Moors, Smeets.