18

feb 2013

Kesselt laat zege glippen.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt keerde zaterdagavond met een punt terug uit Louwel. Na een evenwichtige wedstrijd stond de 2-2 uitslag op het scorebord. De ploeg van Jean-Paul Colla bleef achter met een zuur gevoel, want twee minuten voor het einde leken de drie punten mee naar Kesselt te gaan.

Na de wanprestatie tegen de Turkse Rangers speelde Kesselt zaterdag opnieuw met de juiste ingesteldheid. De voorsprong was verdiend, Thewissen kopte een gemeten voorzet van Moresi hard tegen de touwen: 0-1. Gielen zag zijn kopbal en de dubbele voorsprong op de paal stranden. In de tweede helft kon Thewissen opnieuw dreigen voor Kesselt, maar het doelpunt viel aan de overzijde. Na te simpel balverlies verscheen de thuisaanvaller voor Lieveld: 1-1.

Het werd een leuke tweede helft met veel strijd en beleving. De inzet van Kesselt werd een kwartier voor tijd beloond: Thijs duwde de assist van Smeets binnen: 1-2. De belangrijke overwinning kwam steeds dichterbij toen Lieveld de meubelen redde, maar in het absolute slot moest hij zich toch gewonnen geven. Een perfecte kopbal verdween precies in het zijnet: 2-2. Op basis van de kansen een terechte uitslag, al koopt Kesselt daar weinig mee.

Kesselt: Lieveld, Moresi, Gielen, Schouteden, Jans, Cochet, Moermans, Thijs, Nelissen, Theunissen, Thewissen.

Bank: Jorissen, Smeets, Moors, Rogiers.