7

nov 2012

Kesselt – Bregel: 2-2.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zondag na een aangenaam kijkstuk de punten gedeeld met Bregel, het werd 2-2. Geen slecht resultaat, al zat er meer in na de rode kaart voor de bezoekers. Doordat enkele ploegen onderaan het klassement wonnen, zakt Kesselt naar plaats veertien.

Moors verving de geschorste Jans, voor het overige veranderde er niets aan de basiself. Kesselt was de evenknie, al leidde dat niet tot grote kansen. Na dertig minuten volgde de voorsprong. Bregel-doelman Bertjens loste een voorzet van Nelissen en Smeets duwde van dichtbij binnen: 1-0. Bregel kon weinig creëren, maar boog de achterstand voor rust wel om in een voorsprong. Beide doelpunten vielen na stilstaande fases. Een kaakslag voor Kesselt.

In de tweede helft werd Bregel snel herleid tot tien na een tackle van Gelou langs achter op Nelissen. Daarvoor zag Bellizzi de 1-3 op de lat stranden. Kesselt kwam na de rode kaart steeds meer op de helft van de bezoekers, maar kon het overwicht niet meteen verzilveren. De ingevallen Geraerts zorgde een kwartier voor het einde voor de gelijkmaker. Hij schoot met een droge knal de 2-2 op het bord. Thijs kreeg in het absolute slot de grootste kans op de winning goal, maar die viel niet.

Kesselt: Lieveld, Moresi, Gielen, Schouteden, Moors, Loyens, Roox, Theunissen, Smeets, Jorissen, Nelissen.

Bank: Thijs, Geraerts, Neven en Moermans.