4

nov 2013

Eindelijk nieuwe zege.

Author: Gerben | Filed under: Algemeen, Eerste ploeg, Slideshow, Verslagen eerste ploeg

Kesselt behaalde zondagmiddag op verplaatsing bij Heis Sport de tweede overwinning van het seizoen. Met een 0-3 voorsprong leek het een simpele zege te worden, maar de thuisploeg kwam terug en Gielen verhinderde in het slot met twee ultieme tussenkomsten de gelijkmaker.

Na weken van povere resultaten speelde Kesselt een meer dan degelijke eerste helft. Bij momenten ging de bal goed rond en konden de zijkanten dreigen. Loyens rondde een van die aanvallen af: 0-1.

Na de pauze kopte Peeters een hoekschop van Loyens knap overhoeks binnen en Van Tilborg schoot meteen erna de 0-3 gezwind tegen het net. De buit leek binnen, maar de thuisploeg kwam opnieuw in de wedstrijd. Met een fenomenale vlam schoot een linkspoot van Heis een afvallende bal kiezelhard in de kruising. Een prachtgoal, die de thuisploeg vleugels af. Kesselt was van de kook, hield geen bal meer in de ploeg en slikte enkele minuten later de 2-3.

In een prangend slot kwam Heis meermaals dicht bij de 3-3, maar Gielen veegde een bal van de lijn en voorkwam met een ultieme tackle de gelijkmaker. Een deugddoende en belangrijke zege.

Kesselt: Oosterbosch, Geurts, Peeters, Gielen, Jans, Moermans, Ferniani, Loyens, Keulers, Nelissen, Van Tilborg.

Bank: Lambrigts, Grosemans, Moors en Neven.