13

nov 2012

Eindelijk een nieuwe zege.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zondagmiddag een broodnodige overwinning behaald bij Grimbie 69. Na een 1-0 achterstand zorgden Smeets en Roox voor de doelpunten. Kesselt telt nu twaalf punten. Tussen de vierde en de twaalfde plaats is een kloof van slechts zes punten.

In een evenwichtige eerste helft waren er niet veel mogelijkheden. Lieveld redde eenmaal toen de thuisaanvaller voor hem verscheen, voor het overige moest hij weinig in actie komen. Kesselt kwam zelden in de problemen en dreigde via Jans en Nelissen, maar speelde ook enkele counters niet zuiver uit.

Na de pauze begon Kesselt te mak en was Grimbie beter. Dat resulteerde niet meteen in een goal, maar uiteindelijk viel het doelpunt toch in minuut zeventig. Weytjens kopte een voorzet van dichtbij binnen. Het wedstrijdverloop deed denken aan veel partijen van dit seizoen, waarin Kesselt minstens de evenknie was, maar toch zonder punten achterbleef.

Dat gebeurde ditmaal niet, want enkele minuten later trapte Smeets een vrije trap hard binnen: 1-1. Kesselt voelde dat meer mogelijk was en pakte uiteindelijk de volle buit. Roox zorgde na een fantastische rush, waarbij hij alles en iedereen passeerde, voor de winnende treffer: 1-2.

Kesselt: Lieveld, Loyens, Gielen, Schouteden, Jans, Thijs, Roox, Theunissen, Smeets, Jorissen, Nelissen.

Bank: Moresi, Geraerts, Moors en Rogiers.

Geel: Thijs.