1

okt 2012

Eerste driepunter is binnen.

Author: admin | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. Het aantal geblesseerden was nauwelijks nog te tellen, maar de ploeg toonde een grote verbetenheid en versloeg Stokkem met 3-0. Een deugddoende overwinning.

Coach Bulen miste zeven spelers en moest opnieuw schuiven, maar het was zijn ploeg die met veel pressing prima aan de wedstrijd begon. Na vijf minuten kon Jorissen na een hoekschop van dichtbij binnenduwen: 1-0. De thuisploeg had de match in handen en dat vertaalde zich in een tweede doelpunt.

Jans haalde na een knappe actie de achterlijn en legde panklaar voor Theunissen: 2-0. Stokkem kwam het eerste halfuur niet in het stuk voor, Kesselt dreigde via Smeets en Roox. Tien minuten voor rust kwamen de bezoekers meer in de wedstrijd, maar Lieveld was bij de zaak.

Het spelbeeld veranderde in de tweede helft. Kesselt moest achteruit en kon slechts een paar keer prikken. De bezoekers zorgden voor meer diepgang, maar Kesselt hield de nul. Moresi veroorzaakte twintig minuten voor het einde wel een strafschop, maar die werd via de lat overgeschoten. Frustratie bij de bezoekers, die de wedstrijd met tien eindigden. In het slot legde Roox met een fameuze actie de eindcijfers vast: 3-0.

Opstelling: Lieveld, Moors, Moresi, Schouteden (89′ Rogiers), Jans, Gielen, Roox, Theunissen, Smeets (88′ Neven), Nelissen (82′ Bastiaens), Jorissen.

Geel: Gielen