7

jan 2013

2013 start met late nederlaag.

Author: Gerben | Filed under: Slideshow

Kesselt heeft zondag een slechte zaak gedaan in de strijd om het behoud. CS Mechelen won dankzij een late treffer en loopt uit tot vijf punten. Ook de andere uitslagen zijn niet in het voordeel van Kesselt.

Voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar waren drie pionnen afwezig. Flankverdedigers Jans en Moresi waren ziek, Smeets zat de eerste van zijn drie schorsingsdagen uit. Daarnaast was het de tweede wedstrijd zonder Roox. Yannick MoermansĀ kreeg voor het eerst sinds zijn zware blessure een basisplaats.

In een gelijkopgaande eerste helft was de beste kans voor Jorissen, maar die kon alleen voor de doelman niet afwerken. Niet veel later hing de bal aan de overkant wel tegen het net, 0-1 voor de bezoekers.

Meteen na rust zorgde Thewissen met een goed schot voor de 1-1. Nadien kreeg Kesselt nog enkele kansen, die werden echter niet verzilverd. De partij leek op een puntendeling uit te draaien, maar twee minuten voor het einde volgde een koude douche en scoorde CS Mechelen de 1-2.

Kesselt: Lieveld, Loyens, Gielen, Schouteden, Moors, Moermans, Thijs, Thewissen, Theunissen, Nelissen, Jorissen.

Bank: Cochet, Bormans, Geraerts en Rogiers.

Geel: Thijs, Theunissen.